Nagy bejelentést tett Curtis: ez az első lépése Majka nélkül

Comments are closed

Áll a bál a rappereknél! Mi lesz Curtis és Majka barátságával?

Budapest — Egymásnak ugrott Majka (39) és Curtis (28)! A rapper-műsorvezető állítja, a háttérben társa kokainfogyasztása és az ebből fakadó hazugságok állnak, ezért előbb a szegedi SZIN fesztivál színpadán, majd a közösségi oldalán is bejelentette: elválnak az útjaik.

– Sajnos, az elmúlt öt évben bejött a képbe egy harmadik barát, aki nélkül az én barátom, úgy tűnik, nem tud meglenni – mondta a színpadon Majka. Ez a harmadik barát pedig nem más, mint az a kib…ott, mocskos, g..i kábítószer.

„Együtt elértünk a csúcsra, és most el kell engedjem a kezét, mert nem tudom tovább fedezni az életét, ami a drogról és a hazugságokról szól – írta Majka, aki lapunk kérdésére sem kívánt többet hozzátenni mondandójához. – A kálvária 5 éve kezdődött, de 3 évvel ezelőtt történt meg az, ami már kihatott a színpadra is. (…) Az ígéretek ellenére semmi nem változott. Mindenhol tartozás, mindenhol probléma, amerre járt.”

A bejegyzése szerint két hónapja, egy utolsó pillanatban lemondott koncert után Curtis ultimátumot kapott, ám kis híján a szegedi fellépés is elmaradt, Majka végül egyedül állt színpadra, és közölte: sajnálja, hogy elveszített egy testvérként szeretett barátot, de itt a vége.

Megtette az első lépést egyedül Curtis.

Szerdán robbant a hír, hogy Majka és Curtis útjai különválnak.

Majka állítja, a háttérben társa kokainfogyasztása és az ebből fakadó hazugságok állnak, ezért előbb a szegedi SZIN fesztivál színpadán, majd a közösségi oldalán is bejelentette: vége a közös munkának. Az Indexen egy hosszú videóinterjúban is beszél a történtekről, arról, hogy mi vezettett döntéséhez.

Curtis máris megtette az első lépést, közölte rajongóival, hogy augusztus 25-én már egyedül is fellépése lesz:

Most 25-én, szombaton találkozzunk Dunaszerdahelytől 15 km-re Légen!

Gyertek sokan!” – írta a rapper közösségi oldalán.

A rapper egy fesztiválon lép fel Majka és a régi csapat nélkül. A műsorlapon így van feltüntetve a neve: Curtis – magyarországi énekes.

A Strand fesztiválon szombaton Majka-koncert is lesz, az eseményen már Curtis nélkül van feltüntetve a buli.

 

Comments are closed.