Újabb nagy dobásra készül a Road zenekar

Comments are closed

A többszörös arany- és platinalemezes Road legfrissebb albuma április elején jelent meg „A tökéletesség hibája” címmel. A koronghoz tartozó első videoklipet a napokban mutatta be a zenekar, különlegessége, hogy Csuja Imre Jászai Mari-díjas színművészt láthatjuk a főszerepben. Az album lemezbemutató koncertje április 30-án lesz a Barba Negra Trackben, amit a rajongók most duplán várhatnak, a koncerthez kötődő nagyszabású játékban ugyanis most elvihető a csapat összes turnéhangszere.

A vidám sorozatok és filmes vígjátékok után, Csuja Imre egyik ritkán látott drámai arcát mutatja meg a Road videoklipjében. A zenekar elmondása szerint nagyon nagy hatással volt rájuk a művész szereplése, nagyon jól illeszkedik a dal mély mondanivalóját közvetítő, komor, kemény zenéhez. Ráadásul Csuja nem csak főszereplőként volt jelen a klipben, a „Sokkal jobb jónak lenni” című dalban hallhatjuk a hangját is, amint elszavalja Babits Mihály Jónás könyvéből vett egyik részletét.
A Road április 30-án a Barba Negra Track színpadán tartja látványos budapesti lemezbemutató koncertjét, ahol néhány szerencsés rajongó megnyerheti a zenekar által használt hangszereket is, köztük három egyedi festésű Ibanez gitárt és egy komplett Tama dobcuccot, Meinl cintányérokkal együtt! A játék nagyon egyszerű. A koncertre érvényes belépőjegy ellenében, jár egy perforált sorszámmal ellátott “Hangszer Nyeremény Szelvény”. Ennek a szelvénynek kell az egyik részét a bejáratnál található négy hangszert jelölő gyűjtődoboz egyikébe dobni! Sorsolás a koncert végén lesz, utána a szerencsések máris távozhatnak a Road zenekar turnéhangszereivel.

Comments are closed.