Jason Derulo nagyon szerencsés

Jason Derulonak köszönhetjük a nyár egyik gigaslágerét. A karibi lüktetésű „Swalla” közreműködője Nicki Minaj és Ty Dolla $ign, és a dal a nemzetközi és a hazai chartokat is meghódította, videoklipjét eddig több mint 700 millióan látták.

 Jason amúgy az utóbbi évek egyik legnagyobb slágergyárosa, hiszen olyan toplistás darabokat tett le az asztalra, mint a „Want To Want Me”, az „In My Head”, a „Wiggle” vagy a „Talk Dirty”.

 A szerencsések idén élőben is láthatták az előadót a Balaton Sound nagyszínpadán, ahol egy fergeteges show-t produkált, amelyen természetesen elhangzott a „Swalla” is. A dal sikerei után most megérkezett az új single, mely Jason érzelmesebb oldalát mutatja be, mindezt azonban egy lüktető, modern köntösbe bujtatva. A vadonatúj szerzemény egy bukott kapcsolatról szól, amelyben két ember nagyon passzol egymáshoz, mégis hiányzik valami. Az új számot egy kétrészes videóval kísérik, amelyek közül a 2. rész már elérhető is. A Michael Jackson “Thriller”-jére hajazó, táncos, zombis klip első része is hamarosan érkezik, ami már egy konkrét történetet mutat majd be.