Magna Cum Laude – Villányi Vörösbor Fesztivál

Villányi Vörösbor Fesztivál
2017. október 6-8.

A 18 éves Magna Cum Laude rengeteg küzdelem, tagcserék, nagylemezek, klipek és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta, máig eredeti formáció gyulai próbaterméből, hogy a nagyszínpadok kiemelt attrakciója legyen. Lesták Marci billentyűssel és Török Máté dobossal kiegészülve a zenekar ma egyben a mély tartalmú, elgondolkodtató dalok előadója és a ház oldalát is valóban kirúgó fiatalos, lendületes közönség-kedvenc buli-banda. Minden állomás, Átkozott nők, Színezd újra, Túl későn, Visszhang, Főnököm, Pálinka dal, Vidéki sanzon, vagy a Köszönet, hogy csak néhányat említsünk a zenekar megannyi sikerdala közül – emellett a Magnának van egy másik oldala is, a „Csak ülünk és zenélünk” koncert, aminek exkluzivitása, hogy évente csak pár hasonlót vállal a zenekar.
Legutóbbi nagylemezüket a zenekar 15. születésnapjára adták ki, „Köszönet” címmel; a jeles nap megkoronázásaképpen pedig a Papp László Budapest Sportarénában adtak nagysikerű, teltházas koncertet. A 2015-ös év a „Köszönet” turné jegyében tellett, 2 remek dal is született, a „Legjobb otthon”, és a „Tájról tájra”, amik igazi közönségkedvencek és a koncertek elhagyhatatlan dalai lettek.
2017-ben sincs megállás, készülnek az új dalok; számos vidéki és határon túli fellépés gondoskodik a folyamatos Magna hatásról.

Részletes információk › www.villanyiborfesztival.hu

Jegyek › https://www.jegymester.hu/hun/PlaceInfo/81166/Villany-Rendezvenyter