Ariana Grande valószínűleg lemondja fellépéseit

Ariana Grande valószínűleg lemondja fellépéseit

Comments are closed

Összetörtem – reagált kedd hajnalban a közösségi médiában Ariana Grande amerikai popénekes a hétfő esti koncertje végén Manchesterben történt robbanásra.

„Összetörtem. A szívem mélyéből nagyon sajnálom. Szavaim sincsenek” – írta az egyik népszerű közösségi oldalon a 23 éves amerikai énekesnő.

A TMZ.com amerikai celebportál azt írta, hogy a sztár a koncertkörútjának lemondását fontolgatja. Értesülések szerint Ariana Grande hisztériás rohamot kapott, és nehezen tér magához a megrázkódtatásból.

A robbanás – amelyet a rendőrség később terrortámadásnak minősített – Grande koncertjének végén rázta meg a Manchester Arena előcsarnokát, a detonáció 22 emberrel végzett és ötvenkilencet megsebesített.

A tervek szerint az énekesnő Londonban az Arena 02 stadionban tartana koncertet május 25-és és 26-án. Minden valószínűség szerint azonban ezeket a koncerteket elhalasztják a Grandét esetleg fenyegető veszély és a sztár pszichológiai állapota miatt. Ariana Grande azt tervezte, hogy a nagy-britanniai koncertkörút után Belgiumban és Lengyelországban, Németországban, Svájcban és Franciaországban is fellép.A Dangerous Woman néven futó turné az eredeti tervek szerint szeptemberig tartana.

Comments are closed.